ΠΟΛΙΤΗΣ: «Ας αφήσουν τους δημοσιογράφους…» - Ευχαριστούμε συνάδελφοι

ΠΟΛΙΤΗΣ: «Ας αφήσουν τους δημοσιογράφους…» - Ευχαριστούμε συνάδελφοι

Στις σελίδες με τα παρασκήνια του «Πολίτη» διατυπώνονται κάποιες θέσεις με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκε το ThemaOnline και ο διευθυντής σύνταξης της ιστοσελίδας, Φάνης Μακρίδης.

Ο δημοσιογράφος με το προσωνύμιο «ΣΙΣ», σημειώνει σχετικά: «Η εταιρεία NCIS έστειλε στην ιστοσελίδα ‘ToThemaOnline’ προειδοποιητική επιστολή στην οποία απαιτούν να διαγραφούν στοιχεία της δημοσιογραφικής έρευνας εντός πέντε ημερών. Μάλιστα, εκφράζει και απορία για το πώς αυτά τα στοιχεία βρέθηκαν στα χέρια δημοσιογράφων. Ας τους πει κάποιος ότι πρακτικές Ισραήλ δεν μπορούν να εφαρμόζονται στην Κύπρο, όσες τριμερείς και αν γίνουν Ας αφήσουν τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους και ας κάνουν και οι άλλοι τη δική τους.

Ευχαριστούμε συνάδελφοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό: Στο τραπέζι ΕΕ και Τουρκίας οι προσπάθειες Γκουτέρες

Κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό: Στο τραπέζι ΕΕ και Τουρκίας οι προσπάθειες Γκουτέρες

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται γύρω από το Κυπριακό, μετά τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα μεταξύ της τουρκικής ηγεσίας και υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE