Ομιλία Πιτίνο στα «πράσινα» αποδυτήρια πριν από το ματς με την Μπάγερν!

Ομιλία Πιτίνο στα «πράσινα» αποδυτήρια πριν από το ματς με την Μπάγερν!

Ο Αμερικανός Hall of Famer δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, όμως έχει τον τρόπο να… πωρώνει τους παίκτες του και να ετοιμάζει την ομάδα, ώστε να κινείται σύντομα στους δικούς του ρυθμούς.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βόβορας στην κάμερα της «NOVA», ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε στείλει σε βίντεο μια ομιλία προς τους παίκτες του, το οποίο έπαιξε στα αποδυτήρια και λειτούργησε ως… μπουστάρισμα για το «τριφύλλι».

Μάλιστα, μιλώντας για την επιστροφή του Πιτίνο, αλλά και το σχετικό βίντεο, ο Βόβορας ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό πως έρχεται και γνωρίζει το περιβάλλον. Δεν έχει χάσει επαφή με το κλαμπ. Είναι το πεπρωμένο του, όπως είπε και ο ίδιος. Θα έρθει και θα ξέρει τους παίκτες. Δείξαμε ένα ωραίο βίντεο στους παίκτες πριν το ματς, που είχε ετοιμάσει ο ίδιος, με έναν ωραίο λόγο. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και ταλέντο. Ο κόουτς Πιτίνο θα έρθει να δώσει τη φιλοσοφία του για να κάνει το βήμα παραπάνω».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE