Πρωτόκολλο Πολιτικών Διαβουλεύσεων υπέγραψαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου και Παλαιστίνης

Πρωτόκολλο Πολιτικών Διαβουλεύσεων υπέγραψαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου και Παλαιστίνης

Πρωτόκολλο Πολιτικών Διαβουλεύσεων υπέγραψαν την Παρασκευή (22/11), στη Λευκωσία οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του κράτους της Παλαιστίνης, Νίκος Χριστοδουλίδης και Riad Al Malki, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας του Παλαιστίνιου Υπουργού στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, οι κ. Χριστοδουλίδης και Al Malki είχαν παραγωγικές διαβουλεύσεις για διμερή και περιφερειακά θέματα.

Εξάλλου, οι επικεφαλής των Εμπορικών Επιμελητηρίων των δύο χωρών υπέγραψαν Συμφωνία που αφορά τη σύσταση Κοινού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, στην παρουσία των δύο Υπουργών Εξωτερικών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.