ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εφιαλτικές στιγμές για 35χρονη στην Πάφο: Ο πρώην άντρας της εκτός εαυτού απείλησε να σκοτώσει εκείνη και τη φίλη της!

Εφιαλτικές στιγμές για 35χρονη στην Πάφο: Ο πρώην άντρας της εκτός εαυτού απείλησε να σκοτώσει εκείνη και τη φίλη της!

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν σε οικία φίλης της μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της την επισκέφτηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της και αφού λογομάχησαν απείλησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και τη φίλη της.

Έχασε τον ύπνο της 35χρονη από την Πάφο, αφού ζει έναν πραγματικό εφιάλτη από την μέρα που αποφάσισε να βάλει τέλος στο γάμο της. Ο εν διαστάσει σύζυγος της από ότι φαίνεται δεν μπορεί να το «χωνέψει» και δεν την αφήνει σε ησυχία.   Την κυνηγά και την απειλεί ακόμα και για την ζωή της. Χθεςτο βράδυ το ποτήρι ξεχείλισε αφού πρόταξε και όπλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα κατήγγειλε ότι  γύρω στις 10 το βράδυ και ενώ  βρισκόταν σε οικία φίλης της,  που βρίσκεται στην Χλώρακα μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της , επισκέφτηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της ηλικίας 36χρονών από την Πάφο και αφού λογομάχησαν απείλησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και τη φίλη της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, πριν φύγει από την οικία χειροδίκησε σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Η 35χρονη ακολούθως μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για να καταγγείλει την υπόθεση ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην απουσία της, ο εν διαστάσει σύζυγος της επισκέφτηκε εκ νέου την οικία της φίλης της στη Χλώρακα και αφού έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας μπήκε μέσα, κρατώντας κυνηγετικό όπλο. Ωστόσο όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν εκεί η 35χρονη, έφυγε από το μέρος.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Τροχαίας, ενώ ακολούθησαν έρευνες προς αναζήτηση του 36χρονου.

Στη 1 μετά τα μεσάνυκτα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα του 36χρονου, στο οποίο επέβαινε ο ύποπτος που βρισκόταν μάλιστα σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη σύλληψη του ο 36χρονος έσπρωξε τον αστυφύλακα αλλά ακολούθως συνελήφθηκε. Ακολούθησαν έρευνες στο όχημα του 36χρονου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Ο 36χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία Πάφου εξετάζει εις βάρος 36χρονου από την Πάφο.υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, χωρίς άδεια του Αρχηγού Αστυνομίας, απειλή, βιοπραγία, οπλοφορία προς διέγερση φόνου και επίθεση κατά αστυνομικού, εν ώρα εκτέλεσης του καθήκοντος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top