Εναπόκειται σε εμάς να ενώσουμε την Κύπρο λέει η UniteCyprusNow, μήνυμα στους ηγέτες ενόψει τριμερούς

Εναπόκειται σε εμάς να ενώσουμε την Κύπρο λέει η UniteCyprusNow, μήνυμα στους ηγέτες ενόψει τριμερούς

Το να ενώσουμε την Κύπρο εναπόκειται σε μας, αναφέρει η οργάνωση UniteCyprusNow η οποία καλεί τους δύο ηγέτες να αναγνωρίσουν ότι ίσως να μην υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για τους Κυπρίους να διαμορφώσουν το μέλλον της πατρίδας τους, μετά τη συνάντηση στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου.

"Το κυπριακό πρόβλημα έχει πλέον “διεθνοποιηθεί” αφού απειλεί άμεσα να επηρεάσει τη σταθερότητα της ΕΕ. Αν οι Κύπριοι δεν μπορούν να συμφωνήσουν στους όρους αναφοράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είναι ξεκάθαρο ότι άλλοι, με εξίσου πιεστικά, αλλά διαφορετικά συμφέροντα θα καθορίσουν το μέλλον της Κύπρου για μας", αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Επικαλούμενη έρευνα η οργάνωση αναφέρει ότι οι Κύπριοι είναι έτοιμοι για τη λύση και προσθέτει ότι πρέπει να ακούσουμε τον ΓΓ των ΗΕ που δήλωσε ότι "η διατήρηση της προοπτικής για ειρήνη τελικώς βρίσκεται στα χέρια των δύο πλευρών".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE