Θα είναι ΒΑΣΙΚΟΣ ο Ενσούε…

Θα είναι ΒΑΣΙΚΟΣ ο Ενσούε…

Τον περιμένουν αύριο τα ξημερώματα στην Κύπρο. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα, έχουν μιλήσει με τον Εμίλιο Ενσούε και τους είπε ότι είναι μια χαρά. 

Δεν αντιμετώπισε οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού, μετά τους αγώνες που έδωσε με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας.

Θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί στο Κολόσσι, το Σάββατο και την Κυριακή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, αναμένεται να συμπεριλάβει τον 30χρονο άσο στην ενδεκάδα στην αναμέτρηση της Δευτέρας στο Μακάρειο.

Έδειξε στα τελευταία δυο παιχνίδια, με ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ, να βρίσκει ρυθμό. Ειδικά στο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, ήταν ο κορυφαίος των κυανολεύκων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE