Δέκα πρόσωπα κατηγορήθηκαν στην Πάφο για το αδίκημα της κυβείας

Δέκα πρόσωπα κατηγορήθηκαν στην Πάφο για το αδίκημα της κυβείας

Στη σύλληψη δέκα προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο εκστρατείας για πάταξη της κυβείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα σε υποστατικό στη Χλώρακα.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό, εντοπίστηκαν δέκα πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου και του υπευθύνου του υποστατικού να επιδίδονται σε κυβεία (πόκερ).

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 252 φίσες διαφόρων χρωμάτων.

Συνελήφθησαν όλοι και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΟΠΕ Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις. Οι εκστρατείες της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου συνεχίζονται σε παγκύπρια κλίμακα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE