Έπιασε κορυφή στον όμιλο το Βέλγιο (VIDEO)

Έπιασε κορυφή στον όμιλο το Βέλγιο (VIDEO)

Μετά την ευρεία νίκη που σημείωσε επί της Εθνικής Κύπρου με 5-0, το Βέλγιο πέρασε με «διπλό » από το Ισραήλ με γκολ του Φελαϊνί, σε εξ αναβολής παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2016.

Με αυτή τη νίκη το Βέλγιο έπιασε την Ουαλία στην κορυφή του ομίλου με 11 βαθμούς. Η Εθνική Κύπρου βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Φελαϊνί που διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας. Ο Κομπανί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 64ο λεπτό του αγώνα.

ΙΣΡΑΗΛ: Μαρσιάνο, Μπεν Χαϊμ, Γκέρσον, Μπεν Χαρούς (84’ Μπαρντά), Ντγκανί, Μπιτόν, Νάτχο, Ζάχαβι, Γεϊνί (66’ Ρεφαέλοφ), Χεμέντ (46’ Μπεν Χαΐμ), Σαχάρ.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Λόμπαερτς, Κομπανί, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Ντε Μπρούιν, Φελαϊνί, Αζάρ (63’ Τσαντλί), Ναϊνγκολάν (86’ Οριζί), Μπεντέκε (68’ Ντενάιερ).

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου σε 5 αγώνες:

1.Βέλγιο 11 13-1

2.Ουαλία 11 7-2

3.Ισραήλ 9 9-6

3.Βέλγιο 8 12-1

4.Κύπρος 6 9-10

5.Βοσνία 5 5-6

6.Ανδόρα 0 2-20

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE