Νέο μέλος στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟΛ

Νέο μέλος στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟΛ

Την ένταξη του Βασίλη Σταύρου στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟΛ ανακοινώνει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, μετά από απόφαση που πάρθηκε κατά την τελευταία συνεδρία που έγινε την περασμένη Τρίτη (19/11).

Ο Βασίλης υπήρξε διαιτητής μέχρι και την Α’ Κατηγορία της ΚΟΠ, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στα πρωταθλήματα της ΕΠΟΛ, ενώ διετέλεσε και στο Δ.Σ. της ΛΑΒΑΣ ΓΥΨΟΥ, χωριό το οποίο κατάγεται.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ καλοσωρίζει τον Βασίλη στην οικογένεια της Ομοσπονδίας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που πρόκεται να επιτελέσει στην Επιτροπή Διαιτησίας.

Πηγή: epol.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE