ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος της Αστυνομίας έβγαλε 'λαβράκι' - Πίαστηκαν στο όχημα με λεφτά και δηλώνουν 'μπατιράκια'

ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος της Αστυνομίας έβγαλε 'λαβράκι' - Πίαστηκαν στο όχημα με  λεφτά και δηλώνουν 'μπατιράκια'

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε την Πέμπτη 21/11 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομη κατοχή περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε  η Αστυνομία, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομης κατοχής περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και μαχαιροφορίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.15μ.μ. το βράδυ της Τρίτης , μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Πάφου, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ηλικίας 25, 34 και 30 ετών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε αριθμός χαρτονομισμάτων διαφόρων χωρών και συλλεκτικών χαρτονομισμάτων, για τα οποία οι τρεις δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι τρεις συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Την Τετάρτη 20/11 τα τρία πρόσωπα προσήχθησαν ενώπιον της δικαιοσύνης ωστόσο ζήτησαν νομική αρωγή (προφανώς δηλώνουν 'φτωχόπαιδα΄ και δεν έχουν τα λεφτά για δικηγόρο), αίτημα που έκανε αποδεκτό το Δικαστήριο.

Σήμερα παρουσιάστηκαν εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο τους εξέδωσε τετραήμερη προσωποκράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top