ΚΥΠΡΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Τι του καταλογίζουν

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Τι του καταλογίζουν

Δεν παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες ο 43χρονος από τη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθηκε για υπόθεση που αφορούσε οδήγηση φορτηγού με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, αρχές Νοεμβρίου, μεταδίδοντας την πράξη από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 
Την Πέμπτη 21/11 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο 43χρονος δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη οδήγηση, οδήγηση μη εγγεγραμμένου αρθρωτού οχήματος και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Το Δικαστήριο όρισε την 16η Ιανουαρίου 2020 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE