Ά. Σοφοκλέους: Φασίστας ο Τ. Παπαδόπουλος – Ήθελα να βοηθήσω τον Δημητράκη να βγει Πρόεδρος

Ά. Σοφοκλέους: Φασίστας ο Τ. Παπαδόπουλος – Ήθελα να βοηθήσω τον Δημητράκη να βγει Πρόεδρος

Χείμμαρος ήταν απόψε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Αντρέας Σοφοκλέους, καλεσμένος στην εκπομπή «Επίκαιρα στο PLUS.

O ισχυρός άντρας της ΑΕΛ μίλησε τόσο για τα αθλητικά και την οικονομία, όσο και για τα πολιτικά και για τις δικές του πεποιθήσεις. Για την εμπλοκή του στο κανάλι του PLUS απάντησε ότι τον προσέγγισαν το 2008 από το ΑΚΕΛ ώστε να στηρίξει οικονομικά το κανάλι αλλά και την προεκλογική εκστρατεία του Δημήτρη Χριστόφια, γεγονός που έπραξε όπως δήλωσε, ξοδεύοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό.  

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Ήθελα να βοηθήσω τον Δημητράκη να βγει Πρόεδρος, αλλά μόλις είδα ποιους Υπουργοποίησε και πήρε μαζί του στο Προεδρικό ήμουν ο πρώτος που του άσκησε κριτική»

Αναφορικά με τον Τάσο Παπδόπουλο, είπε ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο που δεν συμπαθούσε  ενώ τον χαρακτήρισε «φασίστα» διευκρινίζοντας ότι δεν εννοεί τον φασίστα με την έννοια του φασισμού, αλλά ένα πολιτικό που δεν μπορούσε να δει Τούρκο και ο ίδιος γεννημένος και γαλουχημένος με άλλες ιδέες δεν μπορούσε να το αποδεχτεί.

Για τους απολυμένους εργαζόμενους του PLUS που ποτέ δεν πήραν τα δεδουλευμένα τους και τις αποζημιώσεις που δικαιούνταν είπε: «Δεν τους προσέλαβα εγώ» ρίχνοντας το μπαλάκι των ευθυνών σε όσους είχαν διευθυντική θέση στο σταθμό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα δυτικά του Ομόδους, αφού κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα.