Στην εντατική ο Μανώλης Γλέζος

Στην εντατική ο Μανώλης Γλέζος

Στην εντατική με αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα νοσηλεύεται ο Μανώλης Γλέζος, που εισήχθη στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ προ ημερών.

 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι θεράποντες ιατροί έκριναν την Πέμπτη (21/11) πως ο Μανώλης Γλέζος πρέπει να εισαχθεί στην εντατική, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.

Τον Μάιο, η ρωσική πρεσβεία δημοσιοποίησε φωτογραφία του ήρωα της αντίστασης με τον πρέσβη της Ρωσίας, Α. Μάσλοβ, ο οποίος και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE