Φιλική ήττα της Εθνικής Ελπίδων από τη Ρουμανία

Φιλική ήττα της Εθνικής Ελπίδων από τη Ρουμανία

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας σε αποψινό φιλικό στην πόλη Targu Mures.

Το παιχνίδι έγινε στο Στάδιο «Trans – Sil», στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Η Εθνική μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το φιλικό της περασμένης Πέμπτης με το Ισραήλ και με περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα.

Δυστυχώς όμως το γκολ που σημειώθηκε στο 62' καθόρισε και το αποτέλεσμα υπέρ των Ρουμάνων.

Πολύ καλή η παρουσία της Εθνικής μας στο πρώτο ημίχρονο και σε ελάχιστες περιπτώσεις επέτρεψαν οι διεθνείς μας να δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Κωνσταντίνου Παναγή.

Γενικά παρακολουθήσαμε ένα ισοδύναμο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετή επιθετική δραστηριότητα από τους διεθνείς μας χωρίς όμως να δημιουργηθεί η μεγάλη ευκαιρία μπροστά στο τέρμα των Ρουμάνων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με την ίδια καλή διάθεση όμως σε μια στιγμή αδράνειας ήρθε το γκολ που διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα.

Στο 62' η Ρουμανία άνοιξε το σκορ (1-0) με δυνατή κεφαλιά του  Μπογκτάν Τίρου μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Κύπρος είχε καλές ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Στο 64' κεφαλιά του Κρίστη Ανδρέου έφυγε άουτ και στο 79' μετά από σέντρα του Μαύρου ο Ανδρέας Παναγιώτου έπιασε το μονοκόμματο σουτ που έφυγε άουτ.

Η Εθνικής μας αγωνίστηκε με τους Παναγή, Αρέστη (73' Μουχτάρης), Α. Κυριάκου, Παναγιώτου, Θεοδώρου (69' Μαύρου), Φ. Κυριάκου (77' Αδ. Ανδρέου), Κρ. Ανδρέου, Αντωνίου (69' Τζιάμμας), Κοσμάς (77' Κούσουλος), Χ. Κυριάκου, Ν. Ιωάννου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE