ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού κατέληξαν 16 πρόσωπα, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε βρίσκονται και εργάζονται στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης,20 Νοεμβρίου μετά από από επιθεώρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας σε υπό ανεγειρόμενο (πολυδιαφημιζόμενο) πύργο στη Λεμεσό, εντόπισαν 16 αλλοδαπούς να εργάζονται για λογαριασμό τριών υπεργολάβων παράνομα.

Τα εν λόγω πρόσωπα με καταγωγή από τη Γεωργία είχαν πλαστά έγγραφα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορούν να είχαν δικαίωμα εγγραφής στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Οι 16 Γεωργιανοί συνελήφθησαν για κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

 

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.