ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού κατέληξαν 16 πρόσωπα, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε βρίσκονται και εργάζονται στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης,20 Νοεμβρίου μετά από από επιθεώρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας σε υπό ανεγειρόμενο (πολυδιαφημιζόμενο) πύργο στη Λεμεσό, εντόπισαν 16 αλλοδαπούς να εργάζονται για λογαριασμό τριών υπεργολάβων παράνομα.

Τα εν λόγω πρόσωπα με καταγωγή από τη Γεωργία είχαν πλαστά έγγραφα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορούν να είχαν δικαίωμα εγγραφής στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Οι 16 Γεωργιανοί συνελήφθησαν για κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

 

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE