Επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία και η εμπιστοσύνη του κόουτς

Επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία και η εμπιστοσύνη του κόουτς

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια κάνει αναφορά στον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Αναλυτικά:

«Την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε χθες ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα της εθνικής Κύπρου U19 απέναντι στη Μάλτα και σημείωσε το δεύτερο γκολ στη νίκη με 2-0. Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό 90λεπτό για τον διεθνή επιθετικό της ομάδας μας, ο οποίος αγωνίστηκε και στα παιχνίδια απέναντι στη Σλοβακία και την Ιταλία.

Ο Ανδρόνικος αποτελεί εδώ και καιρό βασικό στέλεχος της εθνικής U19, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα U19 (σκόραρε 20 φορές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο), συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και προς το τέλος της χρονιάς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.

Με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που επιδεικνύει, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κ. Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια του δίνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Ανδρόνικος δεν είναι πλέον «ο μικρός από την Ακαδημία», αλλά ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.