ΒΕΒΑΙΟΣ… για Ράγιος

ΒΕΒΑΙΟΣ… για Ράγιος

Τη βεβαιότητα ότι ο Ρούμπεν Ράγιος θα είναι στο δυναμικό της Ανόρθωσης και στη νέα σεζόν εξέφρασε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Ερωτηθείς το απόγευμα της Τετάρτης για το συμβόλαιο του Ράγιος, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης απάντησε «Υπάρχει μια ρήτρα που μιλά για κάποιον αριθμό συμμετοχών την οποία είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τον έχουμε και του χρόνου».

Διαβάστε: 

Νέα τοποθέτηση Χαμπουλλά για το θέμα ξένων ρεφ – Τι είπε για Κίρζη, Κάρτα Φιλάθλου, συμβόλαιο Ράγιος και ενίσχυση

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.