Δημοσκόπηση Alpha: Εκπλήξεις και… ανακατατάξεις με το πρώτο κόμμα στις Βουλευτικές - Αναποφάσιστοι μέχρι τέλους οι πολίτες
Ανατροπές, ανακατατάξεις και εκπλήξεις, περιλαμβάνει η νέα δημοσκόπηση του Alpha για τις βουλευτικές εκλογές Μαΐου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά μέσα του ψευδοκράτους κατηγορείται ότι στις 16/11 έκλεψε από κατάστημα ρούχων ένα πορτοφόλι που άλλη γυναίκα είχε ξεχάσει στο δοκιμαστήριο και μετά από σχετική καταγγελία καταζητείτο.
Η σύλληψή της έγινε κατορθωτή την Τετάρτη 19/11 όταν προσπαθούσε να περάσει στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου.
Μεταφέρθηκε σε λεγόμενο «δικαστήριο» όπου και διέταξε τη φυλάκιση της για περίοδο που δεν θα ξεπερνά τις 15 μέρες με την Ελληνοκύπρια όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ να ξεσπά σε κλάματα.
Σημειώνεται ότι είχε επιστρέψει το πορτοφόλι στα κατεχόμενα την ίδια μέρα, μέσω συγγενικού της προσώπου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




