ΑΠΟΕΛ: «Κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου»

ΑΠΟΕΛ: «Κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου»

Aνακοίνωση εξέδωσε ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι του FIBA Europe Cup κόντρα στην Βέντσπιλς.

Αναλυτικά:

«Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στους ομίλους του FIBA Europe Cup θα δώσει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ που θα φιλοξενηθεί από τη Λετονική Ventspils για την 5η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Ο αγώνας απέναντι στην πρωτοπόρο, αήττητη και καλύτερη ομάδα του ομίλου, είναι εξαιρετικά δύσκολος, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι αισιοδοξούν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν τις λίγες πιθανότητες τους.

Η νίκη επί της ΑΕΛ, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στο ντεμπούτο του Νικόλα Παπαδόπουλου στον πάγκο, ανέβασε τη ψυχολογία της ομάδας και ενδεχομένως θα τη βοηθήσει στη συνέχεια.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE