Ο Ραούλ προτρέπει τον Τσάβι

Ο Ραούλ προτρέπει τον Τσάβι

Όλα δείχνουν πως ο Τσάβι θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι την Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ όπου θα φορέσει τη φανέλα τα Αλ Αλ Σαντ.

Με αφορμή αυτή τη μετακίνηση ο Ραούλ που αγωνίστηκε στην ομάδα του Κατάρ είπε κάποια πράγματα για να τα λάβει υπόψη του ο συμπατριώτης του.

«Έπρεπε να συνηθίσω να παίζω σε σχεδόν άδεια γήπεδα. Δεν υπάρχουν πολλοί οπαδοί στο Κατάρ. Αντίθετα, η ατμόσφαιρα στη Νέα Υόρκη με έκανε να ξαφνιαστώ ευχάριστά. Ένιωσα ότι ήμουν και πάλι πίσω στο «Μπερναμπέου» ήταν τα λόγια του άλλοτε αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην Αλ Σαντ την διετία 2012-14 και είχε απογοητευτεί από το γεγονός ότι τα γήπεδα ήταν άδεια και δεν ευχαριστιόταν το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τσάβι θα αφήσει το προσεχές καλοκαίρι την αγαπημένη του Μπάρτσα και θα παίξει για τα επόμενα τρία χρόνια στην Ασία έναντι του αστρομονικού ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE