Ενοχλούσε Δικαστή και την απείλησε πως θα της κάνει κακό – Στο κελί 40χρονος από τη Λεμεσό

Ενοχλούσε Δικαστή και την απείλησε πως θα της κάνει κακό – Στο κελί 40χρονος από τη Λεμεσό

Υπό κράτηση τέθηκε 40χρονος για υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλή, ενοχλητικά και απειλητικά τηλεφωνήματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Τρίτη 20/11 από λειτουργό του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ότι τηλεφώνησε στο τηλέφωνο του Δικαστηρίου ένα πρόσωπο και ζητούσε επανειλημμένα να μιλήσει με μια Δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συγκεκριμένος ήθελε να διαμαρτυρηθεί γιατί χτες η σύζυγος του μετέβη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση της και η Δικαστής της ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα του Δικαστηρίου λόγω απρεπούς εμφάνισης.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα, απείλησε την Δικαστή μέσω της λειτουργού του Δικαστηρίου Πάφου ότι θα της “ κάνει κακό” διότι πρόσβαλε την γυναίκα του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο και η κάρτα sim με την οποία ο συγκεκριμένος τηλεφώνησε στο Δικαστήριο και απείλησε.

Όπως  διαφάνηκε  πρόκειται για 40χρονο ο οποίος συνελήφθη στη Λεμεσό  και τέθηκε υπό κράτηση .

Ανακρινόμενος ο 40χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE