Ολοκλήρωσε με πανηγυρικό τρόπο η Πολωνία

Ολοκλήρωσε με πανηγυρικό τρόπο η Πολωνία

Πολωνία – Σλοβενία 3-2, Λετονία – Αυστρία 1-0 και Βόρεια Μακεδονία – Ισραήλ 1-0, στην τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2020.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 2020 η Πολωνία και έκλεισε τα παιχνίδια της πανηγυρικά, τερματίζοντας στην κορυφή του 7ου ομίλου. Με γκολ του Γκοράλσι στο 81’ οι Πολωνοί επικράτησαν 3-2 της αξιόμαχης Σλοβενίας και με 25 βαθμούς συνολικά, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο γκρουπ τους.

Ο Λούκας Πίστσεκ έδωσε την τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση με τους Πολωνούς και αποθεώθηκε την ώρα της αλλαγής του.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Αυστρία με 19, που ηττήθηκε με 1-0 από τη Λετονία, Στο τρίτο ματς της βραδιάς, η Βόρεια Μακεδονία νίκησε 1-0 εντός έδρας το Ισραήλ.

Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου

Πολωνία – Σλοβενία 3-2
Λετονία – Αυστρία 1-0
Βόρεια Μακεδονία – Ισραήλ 1-0

Η βαθμολογία
1.Πολωνία 25
2.Αυστρία 19
3.Βόρεια Μακεδονία 14
4.Σλοβενία 14
5.Ισραήλ 11
6.Λετονία 3

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE