Πέφτει κι άλλο ο λογαριασμός τις ΑΗΚ! Ανακοίνωσε νέες μειώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα

Πέφτει κι άλλο ο λογαριασμός τις ΑΗΚ! Ανακοίνωσε νέες μειώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα

Λόγω μειωμένου κόστους καυσίμου οι διατιμήσεις της ΑΗΚ σημείωσαν νέα μείωση αναφέρει ανακοίνωση της ΑΗΚ.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι ο ενδεικτικός λογαριασμός διμηνιαίου καταναλωτή με κατανάλωση 800kWh, που θα καταμετρηθεί το μήνα Απρίλιο του 2015, θα είναι μειωμένος κατά 1,2% από αντίστοιχο ενδεικτικό λογαριασμό διμηνιαίου καταναλωτή με καταμέτρηση το μήνα Μάρτιο 2015 ή κατά 9% περίπου σε σύγκριση με τον αντίστοιχο λογαριασμό του ίδιου καταναλωτή της προηγούμενης διμηνίας που καταμετρήθηκε το μήνα Φεβρουάριο 2015 .

Σημειώνεται ότι ο πιο πάνω ενδεικτικός λογαριασμός θα είναι μειωμένος κατά 20% περίπου από τον αντίστοιχο λογαριασμό του ίδιου καταναλωτή με καταμέτρηση το μήνα Απρίλιο 2014.

Ανάλογες μειώσεις έχουν σημειωθεί σε όλο το φάσμα των διατιμήσεων της ΑΗΚ δηλαδή και στις εμπορικές, βιομηχανικές, οδικού φωτισμού, άντλησης νερού και στη διατίμηση θερμοσυσσωρευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.