Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΑΕΚ για το στοίχημα

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΑΕΚ για το στοίχημα

Σε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμου προχώρησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς υποστηρίζοντας πως η συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος είναι παράνομη.

Όπως υπογραμμίζουν οι «ερυθρόλευκοι», ο Δημήτρης Μελλισανίδης είναι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, έστω κι αν δεν φαίνεται το όνομα του «Τίγρη» στην μετοχική σύνθεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Από την άλλη, το όνομα του γιου του, υπάρχει στην μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ασυμβίβαστο και γι' αυτόν τον λόγο δεν θα πρέπει οι αγώνες της ΑΕΚ να τοποθετούνται στο κουπόνι του στοιχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.