Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΑΕΚ για το στοίχημα

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΑΕΚ για το στοίχημα

Σε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμου προχώρησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς υποστηρίζοντας πως η συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος είναι παράνομη.

Όπως υπογραμμίζουν οι «ερυθρόλευκοι», ο Δημήτρης Μελλισανίδης είναι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, έστω κι αν δεν φαίνεται το όνομα του «Τίγρη» στην μετοχική σύνθεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Από την άλλη, το όνομα του γιου του, υπάρχει στην μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ασυμβίβαστο και γι' αυτόν τον λόγο δεν θα πρέπει οι αγώνες της ΑΕΚ να τοποθετούνται στο κουπόνι του στοιχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE