Θα μετρήσει και η θέληση του Βάντερ

Θα μετρήσει και η θέληση του Βάντερ

Ο Βάντερ ακόμα δεν μπόρεσε να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και στην ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Ο Βραζιλιάνος είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο και ο Τόμας Κρίστιανσεν ελπίζει πως θα τον έχει στη διάθεση του. Θα είναι μεγάλο πλήγμα αν απουσιάζει ο Βάντερ ο οποίος από τη δική του πλευρά θέλει πολύ να δώσει το παρόν του σε αυτό το πολύ σημαντικό ραντεβού για την ομάδα του. Ο ποδοσφαιριστής υπολογίζει μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες να μπει σε φουλ ρυθμό και να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του. Η δική του θέληση θα παίξει ρόλο και αν όλα πάνε καλά θα αγωνιστεί. Για τον Μασάνα είναι πιο δύσκολα τα δεδομένα.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα δυτικά του Ομόδους, αφού κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα.