ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 43χρονος για υπόθεση ανεύρεσης αεροβόλου σε Στέγη Ηλικιωμένων

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 43χρονος για υπόθεση ανεύρεσης αεροβόλου σε Στέγη Ηλικιωμένων

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου  εναντίον 43χρονου για υπόθεση ανεύρεσης αεροβόλου όπλου σε Στέγη Ηλικιωμένων στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση με το αεροβόλο πιστόλι που ανευρέθη σε Στέγη Ηλικιωμένων στην Πέγεια απασχολεί την Αστυνομία Πάφου, ενώ για την υπόθεση οι ανακριτικές αρχές αναζητούσαν  τον 43χρονο από το Ιράν στην σύλληψη του οποίου προχώρησαν την Δευτέρα 18/11.

 

Συγκεκριμένα , στην Πέγεια σε μια Στέγη Ηλικιωμένων βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι το οποίο δεν είναι εγγεγραμμένο στην Κυπριακή Δημοκρατία και μέσα στη συσκευασία υπήρχε ένα διαβατήριο στο όνομα του 43χρονου.

Ανακρινόμενος ο 43χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE