Μόνο; «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο με 224χλμ και η ποινή του είναι μόλις….

Μόνο;  «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο με 224χλμ και η ποινή του είναι μόλις….

Με τέτοιες τιμωρίες δύσκολο να παραδειγματιστεί κάποιος, αφού χωρίς υπερβολή η ποινή φυλάκισης στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την απερισκεψία και την επικινδυνότητα της πράξης του 33χρονου.

Χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να αποφασίσει το δικαστήριο ότι η ποινή που αρμόζει στην παραβίαση του ορίου ταχύτητας κατά 124χλμ, αφού το μέγιστο στον αυτοκινητόδρομο είναι 100 (και ο 33χρονος «πετούσε με 224χλμ) είναι η ποινή φυλάκισης..21 ημερών!

Ο νεαρός άντρας από τη Λευκωσία πρέπει να νιώθει ανακουφισμένος από την ποινή «χάδι» αφού σε ανάλογες περιπτώσεις σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι ποινές είναι πολύ μεγαλύτερες και παράλληλα πρέπει να αντιληφθεί ότι η ταχύτητα δεν είναι μαγκιά.

Όταν παραβιάζουμε το όριο ταχύτητας δεν κινδυνεύει μόνο η δική μας ζωή άλλα και οι ζωές όλων των άλλων οδηγών, ενώ μια απροσεξία σε τέτοιες περιπτώσεις  μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE