ΠΑΦΟΣ: Εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα

ΠΑΦΟΣ: Εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα

Στο πλαίσιο της πολιτικής του για διοργάνωση εκδηλώσεων, διαλέξεων και δραστηριοτήτων για θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους της πόλης μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου το ΑΓΟ και την Κοινοτική Αστυνόμευση διοργάνωσε εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου , η εκδήλωση  περιλάμβανε  πορεία η οποία ξεκίνησε  από την Πλατεία Κέννεντυ  απόψε στις 6.00 μ.μ. και άναμμα κεριών στη μνήμη των θυμάτων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε  στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης Θυμάτων από τροχαία ατυχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE