ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 32χρονος για πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 32χρονος για πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 32χρονου για υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έλεγχο που έγινε σε ξενοδοχείο στην Πάφο την Κυριακήναπό την ΥΑΜ εντοπίστηκε ένα πρόσωπο να εργάζεται με αντίγραφο Λετονικού δελτίου ταυτότητας  το οποίο έφερε άλλο όνομα από το δικό του. 

Όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις ο συγκεκριμένος είναι ηλικίας 32 ετών και κατάγεται από την Γεωργία.Ο 32χρονος εργαζόταν στο ξενοδοχείο ως καθαριστής παρουσιάζοντας πλαστό δελτίο ταυτότητας.  Όπως διαφάνηκε μάλιστα είναι αιτητής πολιτικού ασύλου και η αίτηση του βρίσκεται υπό εξέταση. 

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE