Πριν από λίγο: Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λάρνακα! Συλλήψεις και κατασχέσεις

Πριν από λίγο: Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λάρνακα! Συλλήψεις και κατασχέσεις

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στήθηκε της τελευταίες μέρες, αφού ύστερα από πληροφορίες και παρακολούθηση μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας σε συνεργασία με άλλες ομάδες της Αστυνομίας, μπούκαραν πριν από λίγο σε πρακτορείο στοιχημάτων στα Περβόλια Λάρνακας.

 Η καλοστημένη επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να ξεσκεπάσουν και να ξηλώσουν παράνομο καζίνο που λειτουργούσε στο πίσω μέρος του πρακτορείου στοιχημάτων αφού έπιασαν «στα πράσα» θαμώνες να επιδίδονται σε στοιχήματα σκυλοδρομιών, αλλά και πολλούς υπολογιστές που μετατρέπονταν σε «φρουτάκια»

Αυτή τη στιγμή γίνεται η κατάσχεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα σταλούν για εξετάσεις», ενώ συνέλαβαν τον διαχειριστή του υποστατικού, καθώς και τους θαμώνες που επιδίδονταν σε παράνομες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.