Οκτάι: Καταδικάζει το κάψιμο σημαίας ψευδοκράτους - 'Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ'

Οκτάι: Καταδικάζει το κάψιμο σημαίας ψευδοκράτους - 'Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ'

Το κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ καταδικάζει και ο Τούρκος Aντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι αναφέροντας ότι πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ενάντια στους δράστες.

Στο μήνυμά του στο τουίτερ, ο Τούρκος Aντιπρόεδρος αναφέρει πως “καταδικάζω έντονα το κάψιμο της σημαίας της ‘τδβκ’ στη νότια Κύπρο κατά την 36η επέτειο της ίδρυσης της ‘τδβκ’”. Δεν είναι ποτέ αποδεκτές οι επιθέσεις που γίνονται ενάντια στις εθνικές αξίες. Πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ενάντια στους δράστες. Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ”.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλεί ευθέως την Κύπρο για τις συμφωνίες με την Αίγυπτο η Τουρκία

Απειλεί ευθέως την Κύπρο για τις συμφωνίες με την Αίγυπτο η Τουρκία

Ευθείες απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή τις συμφωνίες που υπογράφηκαν με την Αίγυπτο για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων εξαπέλυσε η Άγκυρα, με «πηγές» του Υπουργείου Άμυνας να προειδοποιούν ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει όλες τις εξουσίες που έχει ως εγγυήτρια δύναμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE