Οκτάι: Καταδικάζει το κάψιμο σημαίας ψευδοκράτους - 'Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ'

Οκτάι: Καταδικάζει το κάψιμο σημαίας ψευδοκράτους - 'Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ'

Το κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ καταδικάζει και ο Τούρκος Aντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι αναφέροντας ότι πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ενάντια στους δράστες.

Στο μήνυμά του στο τουίτερ, ο Τούρκος Aντιπρόεδρος αναφέρει πως “καταδικάζω έντονα το κάψιμο της σημαίας της ‘τδβκ’ στη νότια Κύπρο κατά την 36η επέτειο της ίδρυσης της ‘τδβκ’”. Δεν είναι ποτέ αποδεκτές οι επιθέσεις που γίνονται ενάντια στις εθνικές αξίες. Πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ενάντια στους δράστες. Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ”.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE