Οκτάι: Καταδικάζει το κάψιμο σημαίας ψευδοκράτους - 'Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ'

Οκτάι: Καταδικάζει το κάψιμο σημαίας ψευδοκράτους - 'Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ'

Το κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ καταδικάζει και ο Τούρκος Aντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι αναφέροντας ότι πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ενάντια στους δράστες.

Στο μήνυμά του στο τουίτερ, ο Τούρκος Aντιπρόεδρος αναφέρει πως “καταδικάζω έντονα το κάψιμο της σημαίας της ‘τδβκ’ στη νότια Κύπρο κατά την 36η επέτειο της ίδρυσης της ‘τδβκ’”. Δεν είναι ποτέ αποδεκτές οι επιθέσεις που γίνονται ενάντια στις εθνικές αξίες. Πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ενάντια στους δράστες. Η Τουρκία θα είναι πάντοτε δίπλα στους Τ/κ”.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE