Εντός έδρας αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα – Ζητεί την στήριξη του κόσμου η ΑΕΚ Λάρνακας

Εντός έδρας αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα – Ζητεί την στήριξη του κόσμου η ΑΕΚ Λάρνακας

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας:

«5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών με την Ομάδα μας να φιλοξενεί την Τρίτη 19/11/2019 και ώρα 19:30 τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού στο Κίτιον.

Η Τεχνική Ηγεσία και οι Κοπέλες μας μετά την 1η νίκη την περασμένη βδομάδα ζητούν την στήριξη του Κόσμου μας η οποία θα μας οδηγήσει στην 2η νίκη στο Πρωτάθλημα!!!

Είσοδος: €5

Επίσης στην είσοδο της Κεντρικής του ΚΙΤΙΟΝ θα πωλούνται κάρτες διαρκείας στην τιμή των €15,00.

Με την αγορά τους ο κάτοχος της κάρτας θα δικαιούται ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ισχύει Κάρτα Φιλάθλου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…
ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ…
ΜΙΑ ΠΟΛΗ…
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑ!!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Η Κύπρος καλωσορίζει τις μεσολαβητικές προσπάθειες των ΗΠΑ προς επίτευξη βιώσιμης ειρήνης, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τη βούληση της Ουκρανίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι παραμένει η σταθερή υποστήριξη στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE