Εντός έδρας αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα – Ζητεί την στήριξη του κόσμου η ΑΕΚ Λάρνακας

Εντός έδρας αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα – Ζητεί την στήριξη του κόσμου η ΑΕΚ Λάρνακας

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας:

«5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών με την Ομάδα μας να φιλοξενεί την Τρίτη 19/11/2019 και ώρα 19:30 τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού στο Κίτιον.

Η Τεχνική Ηγεσία και οι Κοπέλες μας μετά την 1η νίκη την περασμένη βδομάδα ζητούν την στήριξη του Κόσμου μας η οποία θα μας οδηγήσει στην 2η νίκη στο Πρωτάθλημα!!!

Είσοδος: €5

Επίσης στην είσοδο της Κεντρικής του ΚΙΤΙΟΝ θα πωλούνται κάρτες διαρκείας στην τιμή των €15,00.

Με την αγορά τους ο κάτοχος της κάρτας θα δικαιούται ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ισχύει Κάρτα Φιλάθλου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…
ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ…
ΜΙΑ ΠΟΛΗ…
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑ!!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE