Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημίες και τα αυτοκίνητα μετακινήθηκαν στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, ούτως ώστε να διευκολυνθεί η τροχαία κίνηση.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν η μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στον αυτοκινητόδρομο, αφού τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, έμειναν ακινητοποιημένα αρκετή ώρα, μέχρι να έρθει η Αστυνομία και να τα μετακινήσουν για να συνεχίσει ξανά η έλευση των υπόλοιπων οχημάτων.
Παρόμοια συμβάντα, συμβαίνουν καθημερινά σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφοριακή συχνότητα, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό πολλών οδηγών.




ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 25χρονος προσπάθησε να διαφύγει έλεγχο και συγκρούστηκε – Από ζυγαριά ακριβείας μέχρι και ρόπαλο στην κατοχή του