ΠΑΦΟΣ: 17χρονος κυκλοφορούσε με μηχανάκι και μοίραζε ουσίες

ΠΑΦΟΣ: 17χρονος κυκλοφορούσε με μηχανάκι και μοίραζε ουσίες

Στη σύλληψη 17χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε την Κυριακή 17/11 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας, κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.30μ.μ. μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 17χρονος, σε δρόμο της Πάφου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 17χρονου και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους έξι γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας, τρία νάιλον σακουλάκια, που περιείχαν, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, πιθανόν μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους δύο γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των €135 και άλλα τεκμήρια.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους εφτά γραμμαρίων περίπου, ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιέχει κάνναβη και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE