Νέος «πονοκέφαλος» για Κετσπάγια και… αναμονή – Τι γίνεται με Μαργκάσα και Ράγιος

Νέος «πονοκέφαλος» για Κετσπάγια και… αναμονή – Τι γίνεται με Μαργκάσα και Ράγιος

Ακόμη ένας αγωνιστικός «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον Τιμούρ Κετσπάγια, αφού ο Βασιλακάκης αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου που έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (15/11).

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυικό πρόβλημα, με τον Γεωργιανό τεχνικό να περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, τα οποία θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο Ελλαδίτης άσος και αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι για το ματς της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας (24/11, 18:00).

Σημειώνουμε ότι από τη Δευτέρα (18/11), θα γίνει επαναξιολόγηση των τραυματισμών των Μαργκάσα και Ράγιος, οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Αχνιώτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE