ΑΘΗΝΑ: Πορεία του Πολυτεχνείου - Επί ποδός 5 χιλιάδες αστυνομικοί

ΑΘΗΝΑ:  Πορεία του Πολυτεχνείου - Επί ποδός 5 χιλιάδες αστυνομικοί

Κορυφώνονται, την Κυριακή (17/11) το απόγευμα, οι εκδηλώσεις για την 46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Η πορεία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00 ενώ επί  ποδός είναι σήμερα χιλιάδες αστυνομικοί, προκειμένου να  διασφαλίσουν ότι οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθούν χωρίς απρόοπτα.

Σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς, 5 χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ετοιμότητα και τα μέτρα της αστυνομίας θα είναι δρακόντεια σε όλο το κέντρο. Η ΕΛ.ΑΣ έχει εντάξει στον σχεδιασμό ελικόπτερα αλλά και drones, προκειμένου να ελεγχθούν σημεία που δύσκολα ελέγχονται διαφορετικά.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.