Τουλάχιστον επτά νεκροί από έκρηξη αγωγού αερίου στο Μπαγκλαντές

Τουλάχιστον επτά νεκροί από έκρηξη αγωγού αερίου στο Μπαγκλαντές

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν την Κυριακή (17/11)  σε έκρηξη αγωγού αερίου στην πόλη Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.

 

Ο αγωγός εξερράγη μπροστά σε πενταόροφο κτίριο, το οποίο υπέστη υλικές ζημιές, δήλωσε ο Μοχάμεντ Μοχσίν, επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, δήλωσε ο ίδιος, προειδοποιώντας ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί, καθώς κάποιοι από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, δήλωσε ο Αμίρ Χοσέιν, αξιωματικός της πυροσβεστικής, προσθέτοντας ότι ήδη διενεργείται έρευνα.

ΑΠΟ ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE