ΛΑΡΝΑΚΑ: 32χρονος μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε, επικίνδυνα, πιωμένος και χωρίς πιστοποιητικά

ΛΑΡΝΑΚΑ:  32χρονος μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε, επικίνδυνα, πιωμένος και χωρίς πιστοποιητικά

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όσα και να συμβούν, όσες μάνες και αν θρηνήσουν τα παιδιά τους, όσες εκκλήσεις και αν κάνει η Αστυνομία ορισμένοι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα 32χρονος οδηγός στη Λάρνακα που οδηγούσε μεθυσμένος, επικίνδυνα και χωρίς, κυκλοφορία, ασφάλεια αλλά ούτε και πιστοποιητικό καταλληλόλητας του οχήματος.

 

Μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου), ανέκοψαν το βράδυ του Σαββάτου 16/11 περιοχή της Αραδίππου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο επικίνδυνα. Στον 32χρονο οδηγό του οχήματος, έγινε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 98μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 32χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Στη συνέχεια, απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE