Τέσσερις ακόμα νεκροί στις διαδηλώσεις στη Βολιβία

Τέσσερις ακόμα νεκροί στις διαδηλώσεις στη Βολιβία

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο 16/11 στις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις και τις ταραχές στη Βολιβία, εξέλιξη που αυξάνει σε τουλάχιστον 23 τον αριθμό των νεκρών από την 20ή Οκτωβρίου, όταν άρχισε η κρίση που συνταράσσει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, γνωστοποίησε η Διαμερικανική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΔΕΑΔ).

 

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή στην Κοτσαμπάμπα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε χθες. Αρχικά είχε γίνει λόγος για πέντε νεκρούς.

Η ΔΕΑΔ, όργανο του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ), πρόσθεσε ότι έχει καταμετρήσει άλλους τουλάχιστον 122 τραυματίες στα επεισόδια από την Παρασκευή στη Βολιβία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE