Οδήγηση στο Μαξ και… pole position!

Οδήγηση στο Μαξ και… pole position!

Ο Μαξ Φερστάπεν μ’ έναν εκπληκτικό γύρο στο τέλος πήρε την πρώτη του pole στην Βραζιλία (και 2η φετινή), αφήνοντας πίσω του Φέτελ-Χάμιλτον.

Επιτέλους pole για τον Φερστάπεν! Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull μετά την Ουγγαρία, πήρε την δεύτερή του pole στη σεζόν και πρώτη στη Βραζιλία στο προ τελευταίο grand prix της σεζόν. Στη δεύτερη θέση θα βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον, θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ δεν κατάφερε να μπει στη πρώτη τριάδα και βρίσκεται πίσω από τον Χάμιλτον, με τον Φινλανδό πιλότο της Mercedes Βάλτερι Μπότας να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Οι Άλμπον, Γκασλί, Γκροζάν, Ράικονεν αλλά και η δεύτερη Haas του Μάγκνουσεν έκλεισαν την βαθμολογούμενη δεκάδα. Η McLaren με τον Νόρις δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα ενώ, ο Σάινθ δεν έκανε καν χρόνο στις κατατακτήριες αφού δεν είχε έτοιμο μονοθέσιο.

Πηγή: Sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE