Οδήγηση στο Μαξ και… pole position!

Οδήγηση στο Μαξ και… pole position!

Επιτέλους pole για τον Φερστάπεν! Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull μετά την Ουγγαρία, πήρε την δεύτερή του pole στη σεζόν και πρώτη στη Βραζιλία στο προ τελευταίο grand prix της σεζόν. Στη δεύτερη θέση θα βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον, θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ δεν κατάφερε να μπει στη πρώτη τριάδα και βρίσκεται πίσω από τον Χάμιλτον, με τον Φινλανδό πιλότο της Mercedes Βάλτερι Μπότας να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Οι Άλμπον, Γκασλί, Γκροζάν, Ράικονεν αλλά και η δεύτερη Haas του Μάγκνουσεν έκλεισαν την βαθμολογούμενη δεκάδα. Η McLaren με τον Νόρις δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα ενώ, ο Σάινθ δεν έκανε καν χρόνο στις κατατακτήριες αφού δεν είχε έτοιμο μονοθέσιο.

Πηγή: Sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.