Διαβάστε το σχόλιο της Αφρίκα που θα βάλει φωτιές

Διαβάστε το σχόλιο της Αφρίκα που θα βάλει φωτιές

Μεγάλος ντόρος έγινε σήμερα από τις τουρκοκυπριακές εφημερίδες αφού όπως ήταν φυσικό η αίτηση ένταξης στην ΚΟΠ αλλα και οι δηλώσεις του Σερντάρ Ντεκτάς είναι σε πρώτο πλάνο

Το σχόλιο που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρων από όλα όσα γράφτηκαν σήμερα απο τις τουρκοκυπριακές εφημερίδες φιλοξενείτε από την εφημερίδα Αφρίκα

Αφού πρώτα η Αφρικα κάνει την ερώτηση γιατί δεν μας αναγνωρίζουν σαν ποδόσφαιρο απαντά μονή της με σχόλιο στις δηλώσεις του Σέρτογλου

«είμαστε μπάσταρδα;..Ε μπάσταρδα. Των Εγγλέζων μπάσταρδα...Των Γκιαούρηδων μπάσταρδα. Υπάρχει κάτι που δεν ειπώθηκε;

Φίλε, το θέμα δεν είναι να απελευθερωθείς από την κατοχή.

Το πραγματικό θέμα είναι να απελευθερωθείς από αυτούς που σε απελευθέρωσαν

Αυτό που θέλει να πει στο σχόλιο της η Αφρικα  είναι πως χρειάζεται να απελευθερωθούν στα κατεχόμενα από αυτούς που είχαν κάνει την εισβολή με το πρόσχημα πως έρχονται για να ελευθερώσουν τους Τουρκοκύπριους  για να τους ελευθερώσουν το 1974 και από τότε οι Τούρκοι καθορίζουν το μέλλον όλων στα κατεχόμενα.

Παράλληλα η εφημερίδα σχολιάζει τα τουρκικά δημοσιεύματα που επικρίνουν την κίνηση της Ομοσπονδίας απάντησε: “Γκαρίζετε όσο θέλετε”. Η Αφρίκα γράφει επίσης ότι “η εποχή της πατριδοκαπηλίας έκλεισε χθες” και με τα αποφασιστικά του βήματα ο κ. Σέρτογλου έδωσε στο σοβινισμό ένα από τα πιο δυνατά χτυπήματα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE