ΣΚΗΝΙΚΟ με Μπεν Σιμόν και διαιτητές μετά το Κύπρος-Σκωτία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΚΗΝΙΚΟ με Μπεν Σιμόν και διαιτητές μετά το Κύπρος-Σκωτία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Εθνική Κύπρου αντιμετώπισε την Εθνική Σκωτίας για την 9η αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2020 και δικαίως είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Διαβάστε: Οι δύο ΕΠΙΜΑΧΕΣ φάσεις που… δικαιούται να φωνάζει η Κύπρος

Mάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, και ενώ οι διαιτητική ομάδα αποχωρούσε από το ΓΣΠ, ο Ραν Μπεν Σιμόν, πήγε και συνομίλησε μαζί τους σε ήρεμο κλίμα, έξω από τα αποδυτήρια, στον χώρο στάθμευσης.

Δείτε φωτογραφία μέσα από την κάμερα του ThemaSports:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.