Το ποσό που ζητά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον μήνα από τις ομάδες που τον θέλουν

Το ποσό που ζητά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον μήνα από τις ομάδες που τον θέλουν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποχαιρέτησε τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και μαζί το… αμερικανικό όνειρο, αφού το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα αναμένεται να είναι στην Ευρώπη. Ο περισσότερος κόσμος, πλέον ασχολείται με το ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα παίξει μπάλα ο σπουδαίος Σουηδός.

Από την Ιταλία οι ενδιαφερόμενες πολλές. Μίλαν, Φιορεντίνα, Νάπολι, Τζένοα έχουν γραφτεί στην γειτονική χώρα ως υποψήφιοι προορισμοί του Ζλάταν. Η Repubblica, μάλιστα, σε ρεπορτάζ της ισχυρίζεται πως γνωρίζει ποιες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Το προαναφερθέν Μέσο, λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο «Ιμπρα» θέλει 1 εκατ. ευρώ εάν υπογράψει σε κάποιο κλαμπ για έξι μήνες (6 εκατ. ευρώ για όλο το εξάμηνο). Ωστόσο, εάν μία ομάδα επιθυμεί να τον πάρει για μεγαλύτερο διάστημα, τότε η πλευρά του σούπερ σταρ είναι διατεθειμένη να ρίξει το κασέ στα 4 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE