Που να αρχίσει να… παίζει και μπάλα!

Που να αρχίσει να… παίζει και μπάλα!

Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής, δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση του, ωστόσο είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και είναι το «αφεντικό» μετά τη Σεβίλλη για να πάρει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μέχρι τώρα, οι γαλαζοκίτρινοι, κατάφεραν να πάρουν αποτελέσματα, εκτός από την… απρόσμενη ήττα κόντρα στη Ντουντελάνζ, χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα. Ακόμα και όταν έφεραν «τούμπα» το ματς απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου, δεν έπαιξαν ούτε το μισό… του μισού που μπορούν!

Το θέμα, είναι ότι φαίνεται βελτίωση στον ΑΠΟΕΛ, και αυτό είναι φυσικά, ενθαρρυντικό για την ομάδα. Όταν αρχίζει και παίζει καλή μπάλα η ομάδα του Τόμας Ντολ, ειδικά με αυτό το ρόστερ που έχει, τότε θα κάνει επίδειξη δύναμης στον αγωνιστικό χώρο, αν μέχρι τώρα, παίρνει τα τρίποντα και τις νίκες, χωρίς να αποδίδει πολλά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE