Που να αρχίσει να… παίζει και μπάλα!

Που να αρχίσει να… παίζει και μπάλα!

Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής, δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση του, ωστόσο είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και είναι το «αφεντικό» μετά τη Σεβίλλη για να πάρει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μέχρι τώρα, οι γαλαζοκίτρινοι, κατάφεραν να πάρουν αποτελέσματα, εκτός από την… απρόσμενη ήττα κόντρα στη Ντουντελάνζ, χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα. Ακόμα και όταν έφεραν «τούμπα» το ματς απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου, δεν έπαιξαν ούτε το μισό… του μισού που μπορούν!

Το θέμα, είναι ότι φαίνεται βελτίωση στον ΑΠΟΕΛ, και αυτό είναι φυσικά, ενθαρρυντικό για την ομάδα. Όταν αρχίζει και παίζει καλή μπάλα η ομάδα του Τόμας Ντολ, ειδικά με αυτό το ρόστερ που έχει, τότε θα κάνει επίδειξη δύναμης στον αγωνιστικό χώρο, αν μέχρι τώρα, παίρνει τα τρίποντα και τις νίκες, χωρίς να αποδίδει πολλά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE