Ο Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο για να μην δημοσιοποιηθούν τα φορολογικά δεδομένα του

Ο Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο για να μην δημοσιοποιηθούν τα φορολογικά δεδομένα του

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ζητώντας του να μπλοκάρει την απόφαση κατώτερου δικαστηρίου με την οποία υποχρεώνεται μια λογιστική εταιρεία να παραδώσει παλαιότερα φορολογικά δεδομένα του σε μια Επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς.

Ο Τραμπ στράφηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο αφού το Εφετείο της Περιφέρειας Κολούμπια έκανε γνωστό την Τετάρτη ότι δεν θα αναθεωρήσει την απόφαση που ελήφθη τον Οκτώβριο.

Με την απόφαση εκείνη κρίθηκε ότι η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής έχει το δικαίωμα να κλητεύσει τα φορολογικά αρχεία του Προέδρου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE