Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Από τις 4.00 το απόγευμα το Σάββατο (16/11), μέχρι και τις 5.00 το πρωί της Δευτέρας (18/11), το τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς, μέχρι και τη συμβολή της με την λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στο Στρόβολο, θα παραμένει κλειστό για την τροχαία κυκλοφορία, λόγω εργασιών επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της λεωφόρου Αθαλάσσας. Κατά τη διάρκεια των οδικών έργων, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Πειραιώς και Περικλέους.
Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, θα διεξάγονται από την Δευτέρα, μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, εργασίες από το Τμήμα Δασών, για φροντίδα των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας του δρόμου. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.
Κατά τη διάρκεια τους, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Ερήμης, μέχρι και τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού, θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 1,500 μέτρων περίπου, η δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και προς Λεμεσό. Η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας προς Πάφο και προς Λεμεσό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις