Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ είχε η ΤΕΒΕΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ είχε η ΤΕΒΕΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο είχε την Πέμπτη (14/11), η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση της ΤΕΒΕΑ αναφέρεται ότι «η συνάντηση με τον κ. Σιζόπουλο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας της Εταιρείας για ανάδειξη και προώθηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αλλά και η Επαρχία Αμμοχώστου γενικότερα».
 
Προστίθεται ότι «έγινε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που απασχολούν την επαρχία και τις επιχειρήσεις. Η ΤΕΒΕΑ θα συνεχίσει τις προσπάθειές μέσα από τη δράση της για την επίλυση των προβλημάτων της Επαρχίας και των επιχειρήσεων που δρουν σε αυτή».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.