Επιβάτης αεροπλάνου πέθανε μόλις αυτό προσγειώθηκε στα κατεχόμενα

Επιβάτης αεροπλάνου πέθανε μόλις αυτό προσγειώθηκε στα κατεχόμενα

 Επιβάτης άνδρας 39 ετών που επέβαινε σε πτήση από το αεροδρόμιο Σαμπίκα Γκιοκτσέν για το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, πέθανε μόλις αυτό προσγειώθηκε στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν, το περιστατικό συνέβη στις 16.30 την Πέμπτη 14/11. Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους ο 39χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και τελικά απεβίωσε.

Η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE