ΑΓΡΙΟ ξύλο στο NFL: Του έβγαλε το κράνος και τον χτύπησε στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΓΡΙΟ ξύλο στο NFL: Του έβγαλε το κράνος και τον χτύπησε στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των παικτών σημαδεύτηκε το παιχνίδι ανάμεσα στους Πίτσμπουργκ Στίλερς και τους Κλίβελαντ Μπράουνς.

Οι Μπράουνς κατάφεραν να κερδίσουν τους Πίτσμπουργκ Στίλερς με 21-7, όμως κύριο θέμα συζήτησης δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά το ξύλο που έπεσε στο παιχνίδι.

Ο Μάιλς Γκάρετ των Μπράουνς και ο Μέισον Ράντολφ των Στίλερς πιάστηκαν στα χέρια, με τον πρώτο μάλιστα να αφαιρεί το κράνος από τον δεύτερο και να τον χτυπάει στο κεφάλι!

Στη συνέχεια επικράτησε πανικός με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να ηρεμήσουν το τεταμένο κλίμα που επικρατούσε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE