ΑΓΡΙΟ ξύλο στο NFL: Του έβγαλε το κράνος και τον χτύπησε στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΓΡΙΟ ξύλο στο NFL: Του έβγαλε το κράνος και τον χτύπησε στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των παικτών σημαδεύτηκε το παιχνίδι ανάμεσα στους Πίτσμπουργκ Στίλερς και τους Κλίβελαντ Μπράουνς.

Οι Μπράουνς κατάφεραν να κερδίσουν τους Πίτσμπουργκ Στίλερς με 21-7, όμως κύριο θέμα συζήτησης δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά το ξύλο που έπεσε στο παιχνίδι.

Ο Μάιλς Γκάρετ των Μπράουνς και ο Μέισον Ράντολφ των Στίλερς πιάστηκαν στα χέρια, με τον πρώτο μάλιστα να αφαιρεί το κράνος από τον δεύτερο και να τον χτυπάει στο κεφάλι!

Στη συνέχεια επικράτησε πανικός με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να ηρεμήσουν το τεταμένο κλίμα που επικρατούσε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE