Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με την Γερμανίδα Καγκελάριο

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με την Γερμανίδα Καγκελάριο

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο, είχε στις 15/11 ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας έγινε συζήτηση για το προσφυγικό και για τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα.
 

Σημειώνεται ότι παρά τις προσπάθειες αποσυμφόρησης των νησιών του Αιγαίου, η κατάσταση στα Κέντρα Υποδοχής παραμένει δύσκολη καθώς ο αριθμός των αιτούντων άσυλο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι 35.773, σταθερά πάνω από τις 35.000.
 
Παράλληλα η τελευταία έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου δείχνει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα για το πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων από την Ελλάδα και την Ιταλία. Από τους 160.000 πρόσφυγες που έπρεπε να μετεγκατασταθούν στις ευρωπαϊκές χώρες, τελικά αυτό συνέβη μόνο για 34.705.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE